Jouw ruimdienst in West-Vlaanderen en omstreken

Ruimdienst Gilliaert is trots om haar hoogwaardige ruim- en ontstoppingsdiensten aan te bieden in een breed scala van locaties in West-Vlaanderen en aangrenzende regio’s.

Over onze actieve regio's

Ruimdienst Gilliaert is de vertrouwde keuze voor hoogwaardige ruim- en ontstoppingsdiensten. Wanneer je voor ons kiest, kies je voor gemoedsrust, betrouwbaarheid en uitstekende service.

Regio De Haan

Als grote gemeente aan de Belgische kust is De Haan voor ons een belangrijk gebied. We staan paraat om in De Haan en de omliggende gebieden snel te reageren op jouw ruim- en ontstoppingsbehoeften.

Regio Oostende

Aan de prachtige Belgische kust bieden we onze professionele diensten aan in Oostende en zorgen we voor een efficiënte afhandeling van jouw problemen.

Regio Bredene

In Bredene en omgeving zijn we jouw betrouwbare partner voor septische putten, regenputten, vetputten en meer.

Regio Jabbeke

We bedienen ook de gemeente Jabbeke en omstreken met onze hoogwaardige dienstverlening voor zowel particulieren als bedrijven.

Regio Gistel

Gistel en de omliggende gemeenschappen kunnen rekenen op onze snelle en professionele diensten voor ruimen en ontstoppen.

Regio Oudenburg

Oudenburg is een van de vele gebieden waar we onze diensten aanbieden om ervoor te zorgen dat jouw rioleringssysteem probleemloos blijft werken.

Regio Middelkerke

Ook in Middelkerke bieden wij onze ruim- en ontstoppingsdiensten aan. Met veel enthousiasme helpen we jullie graag verder.

Een andere stad?

Neem contact met ons op en laat ons weten waar jij hulp bij nodig hebt. Wij staan klaar om snel te reageren en jouw noodsituatie op te lossen, ongeacht het tijdstip.

In de week en tijdens het weekend

Wanneer je geconfronteerd wordt met een noodgeval op het gebied van ruim- en ontstoppingsdiensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ruimdienst Gilliaert. We begrijpen dat problemen zich op de meest ongelegen momenten kunnen voordoen, en daarom zijn wij hier om jou te helpen, 24/7. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit.

Dit is wat mensen zeggen over Ruimdienst Gilliaert

Sarah Boussy
Sarah Boussy
14/05/2024
Top bediening en hele sympathieke mensen! Zeer tevreden van het geleverde werk! Bedankt 🤩
Henri Pepa
Henri Pepa
25/04/2024
Super service! Zeer snel en zeer goed in wat ze doen. Heel vriendelijke gasten ook!
Eddy Vanderlinden
Eddy Vanderlinden
25/04/2024
Ongelooflijk goede en snelle service. Rekening houdend met onze noden waren de gebroeders Gilliaert snel ter plaatse. Ze hebben met grote deskundigheid de 2 septische putten gereinigd (eerder beperkte een andere ruimdienst zich tot 1 septische put) en een geurblokje dat de afvoer verstopte met de nodige inzet en kennis ontstopt. Dank en respect voor de service!
Nina mgD
Nina mgD
22/04/2024
Top service! De broers weten wat ze doen, zijn op tijd & vriendelijk. Communiceren op voorhand correct ivm de prijzen & werken netjes en snel. In hoever dit voor ruimdiensten van toepassing is ; een echte aanrader! 👌
Maxime Van Balen
Maxime Van Balen
19/04/2024
Twee broers met kennis van zaken. Heel professionele service en super vriendelijke mensen.
dorine De Busschere
dorine De Busschere
16/04/2024
Super service....gebeld en halfuur later waren ze bij ons. Heel vriendelijk en portemonnee vriendelijk!
ana alves
ana alves
05/04/2024
Super snel geholpen en heel vriendelijk en correct. Bedankt!
Nancy Soenen
Nancy Soenen
03/04/2024
Perfecte service, zeer vriendelijk, sterke prijs. Zeker een aanrader