Opgeruimd staat netjes: ontdek onze ruimdiensten

Van het ledigen van septische putten tot het ontstoppen van afvoerleidingen, wij staan klaar om je te helpen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ruimen van septische putten

Het ruimen van septische putten is een zeer belangrijk onderdeel van het onderhoud van sanitaire systemen. Bij Ruimdienst Gilliaert garanderen we een professionele en efficiënte aanpak. Hierdoor kun je uitgaan van een probleemloze werking van jouw rioleringssysteem.

Ledigen en reinigen van regenwaterputten

Voor een efficiënte opvang en afvoer van regenwater is het ledigen en reinigen van regenwaterputten zeer belangrijk. Door onze snelle en professionele aanpak, kun je overstromingen en wateroverlast voorkomen.

Legen van beerputten

Het legen van beerputten is van ernstig belang voor een gezonde en hygiënische omgeving. Vertrouw op Gilliaert voor betrouwbaar onderhoud van jouw beerputten.

Legen van vetputten

Bij Ruimdienst Gilliaert kun je vertrouwen op een probleemloze werking van je keukenafvoer. Ons gespecialiseerde team zorgt voor een grondige reiniging en verwijdering van vetophopingen. Hierdoor kan jouw vetput weer optimaal gaan functioneren.

In de week en tijdens het weekend

Wanneer je geconfronteerd wordt met een noodgeval op het gebied van ruim- en ontstoppingsdiensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ruimdienst Gilliaert. We begrijpen dat problemen zich op de meest ongelegen momenten kunnen voordoen, en daarom zijn wij hier om jou te helpen, 24/7. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit.

Dit is wat mensen zeggen over Ruimdienst Gilliaert

Sarah Boussy
Sarah Boussy
14/05/2024
Top bediening en hele sympathieke mensen! Zeer tevreden van het geleverde werk! Bedankt 🤩
Henri Pepa
Henri Pepa
25/04/2024
Super service! Zeer snel en zeer goed in wat ze doen. Heel vriendelijke gasten ook!
Eddy Vanderlinden
Eddy Vanderlinden
25/04/2024
Ongelooflijk goede en snelle service. Rekening houdend met onze noden waren de gebroeders Gilliaert snel ter plaatse. Ze hebben met grote deskundigheid de 2 septische putten gereinigd (eerder beperkte een andere ruimdienst zich tot 1 septische put) en een geurblokje dat de afvoer verstopte met de nodige inzet en kennis ontstopt. Dank en respect voor de service!
Nina mgD
Nina mgD
22/04/2024
Top service! De broers weten wat ze doen, zijn op tijd & vriendelijk. Communiceren op voorhand correct ivm de prijzen & werken netjes en snel. In hoever dit voor ruimdiensten van toepassing is ; een echte aanrader! 👌
Maxime Van Balen
Maxime Van Balen
19/04/2024
Twee broers met kennis van zaken. Heel professionele service en super vriendelijke mensen.
dorine De Busschere
dorine De Busschere
16/04/2024
Super service....gebeld en halfuur later waren ze bij ons. Heel vriendelijk en portemonnee vriendelijk!
ana alves
ana alves
05/04/2024
Super snel geholpen en heel vriendelijk en correct. Bedankt!
Nancy Soenen
Nancy Soenen
03/04/2024
Perfecte service, zeer vriendelijk, sterke prijs. Zeker een aanrader